Al ruim voor mijn opleiding aan de Klassieke Academie is de zoektocht begonnen naar hoe en wat ik wil schilderen. Wie zegt dat in de kunst alles al gedaan is, heeft het mis. De onuitputtelijke menselijke geest zal altijd zorgen voor nieuwe schilderswerelden.
Het gaat mij niet als eerste om mooi. Alleen het plaatje is niet genoeg. Veel belangrijker is dat een schilderij iets te vertellen heeft. Dan kan het onderwerp van alles zijn, rommel, chaos, natuur of portret. De mens staat daarin altijd centraal, als veroorzaker, afstandelijke waarnemer en soms als slachtoffer.
Ik ben heel benieuwd waar dit allemaal op uitdraait. U ook?

Ik werk graag in opdracht en kan me heel goed inleven in de wensen voor een schilderij. Of dat nu een portret is, een bedrijfssituatie of een persoonlijk verhaal. Wie eenmaal een schilderij van mij aan de muur heeft hangen, blijft kijken, blijft er over nadenken, maar zal er ook van genieten.
Deze website geeft u een inkijkje in wat ik zoal maak.

Maar weet u wat beter is? Kom eens langs! In mijn atelier aan de Boterbloem nr. 6 is nog veel meer te zien. Zeker mijn recente werk. Als u eens langs wilt komen bij mijn atelier, leuk! Bel 050-3092485 of email even en we maken een afspraak.